miércoles, 10 de diciembre de 2008

Miquel Mollà presenta a Loriguilla la seua exposició M&M's, del 11 al 14 de desembre

Miquel Mollà (La Granja de la Costera, 1958) és Llicenciat en Filosofia i CC. de l'Educació per la Universitat de València, el 1989 comença Belles Arts a la UPV, estudis que dos anys després va decidir d'ajornar per fer una incursió en el món de les arts gràfiques. A hores d'ara, tracta de fer compatible el seu treball com a professor de filosofia, dissenyador gràfic i artista.
La present exposició constitueix una retrospectiva del treball recent de Miquel Mollà amb obres provinents de sèries creatives diverses.
La sèrie Numerologi representa la porció més gran de la mostra. Es tracta d'un conjunt de 10 collagraphs que recreen les formes dels primers nombres. Inspirats llunyanament en les conegudes pintures sobre números de l'artista estadounidenc Jasper Johns, les estampacions de Mollà juguen a alterar la forma dels guarismes sense arribar del tot a l'abstracció, introduint-hi, de vegades, algun element semàntic que va més enllà del pur formalisme.
La resta d'obres que podem vore a Loriguilla introdueixen un contrapunt de metàfores i reflexions agradolces sobre l'existència.
L'obra d'aquest gran artista valencià, la podem contemplar al nostre poble a partir del dijous 11 al diumenge 14 de desembre a la Casa de la Cultura de Loriguilla en horari de 18 a 20 hores.